Rässi-FFHolmin muistelmat, Osa 3.

Kuinka kuolleen vauvan saa kellumaan? Ota jalka pois sen päältä.

-Lemmy Kilmister

FFHolm Pellavarockissa

Loppukesällä 2009 Deströyer 666 – kaikkien aikojen rankin yhtye – kävi Suomessa Pellavarockissa soittamassa. Keikkapaikkana toimi Etelä-Suomen kruunaamaton jokihelmi eli Lammi, jonka Nesteeltä sai usein halpaa bensaa. Siinä tulikin sitten kerrottua kaikki oleellinen kyseisestä kunnasta. Nappasin mukaani erään kaverini, jolla ei ollut pienintäkään kiinnostusta metallifestivaalien suuntaan. Hän ei kuitenkaan antanut asian haitata vaan asetti seikkailumielen etusijalle. Vasta hyvän matkaa ajettuamme kohti Pellavarockia kerroin hänelle, että olin järjestänyt matkalle meetinkin erään naishenkilön kanssa.

Keikkapaikalle päästyämme jätin auton jollekin parkkipaikaksi muunnetulle pellolle ja rupesin haeskelemaan tuttua neitiä katseellani. Aluksi häntä ei näkynyt missään, ei edes rymyävässä kalja- tai kännitatuointiteltassa. Lopulta löysin hänet istuskelemasta puun alta ja katselemassa Heavy Metal Perseen esiintymistä. Muistaakseni hän oli pukeutunut punaiseen flanelliin, farkkuihin ja maihareihin. Kaverini kommentoi minulle, että harvoin tapasi naisia maiharit jaloissa.

Ohjelmassa ei ollut tulossa mitään kovin mielenkiintoista ja Deströyeriinkin oli vielä paljon aikaa, joten päätimme lähteä ruokakaupan kautta katselemaan Lammin nähtävyyksiä. Olin etukäteen selvittänyt paikalliset ruokapaikat, eikä kylästä löytynyt kuin yksi kuppainen Dalaman-Kebab, joka sekin oli ääriään myöten täynnä rässiväkeä. On jännä juttu, miten yksittäiset asiat painuvat syvällä mieleen. Joku oli osuvasti jättänyt suosittelunsa ravintola Dalamanin vieraskirjaan.

Kulaman Dalli: ”Tulen aina raivolla, kun syön Dalamanissa!”

Palatessamme Pellavaan pysähdyimme neidin mattamustan C-kadettin äärelle. Kesti noin 4 sekuntia oven avaamisesta, kun Wunderbaumien haju raiskasi sieraimeni. Seisoin tuolloin muutaman metrin päässä ja vielä auton toisella puolella. Auton jakopää oli kuulemma paskana, mikä ei sanonut minulle yhtään mitään. Matkan päästä ihmiset huutelivat, että ”kattokaa, tolla on C-kadetti”.

Deströyer 666 pääsi aloittamaan soitantansa pikkulavalla hieman myöhässä. Katselin keikan hänen kanssaan rinteessä istuskellen. Soundit olivat vähän tuhnuiset ja tukivat parhaiten bändin rässituotantoa. Saatanallisen speed metallin ylistys jäi parhaiten mieleen. Esiintymisen jälkeen aloimme kaverini kanssa vääntyä takaisin kotia kohti, kun neiti jäi vielä seuraamaan ohjelman jatkoa Viikatteen muodossa. Hän kertoi jatkavansa elämäänsä Seinäjoen AMK:ssa, emmekä sopineet enää mitään jatkosta. Kirosin hieman omaa saamattomuuttani, sillä minun maailmani oli aina keskittynyt hyvin pienelle säteelle.

Kotimatkalla pysähdyimme kaverini kanssa Tampereen Orimus-kebabbiin, koska Kulaman Dalli oli saanut meidät erittäin himokkaiksi. Orimuksen näkemys ”pihviannoksesta” muodostui vetisestä HK:n jauholäpästä ja muutamasta ranskalaisesta. Kulaman Dalli olisi varmasti tyydyttänyt meidän tarpeemme paremmin.

Hyvän kebabin tunnistaminen ja naisten lähestyminen kannattaa opetella alta parikymppisenä, koska jälkeen päin sen opettelu voi olla hengenvaarallista. Jälkimmäinen vaihtoehto voi toisaalta olla pitkässä juoksussa kannattavampaa, vältyyppähän ainakin elareiden maksulta.

-FFHolm

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s